(Android) Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero cheat code mai multe cristale
Mar 7, 2022 13:41:21 GMT | To Top
Post by tunsidijaga on Mar 7, 2022 13:41:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Este destul de distractiv de jucat. Fără reclame de vizionare forțată.
Rata de invocare mitică este foarte proastă, imaginați-vă că veți cheltui 100.000 de pietre prețioase mitice, dar obțineți doar 2 eroi mitici. Asta e singura problema de pana acum, restul sunt bune
Trebuie să aștepți până când pierzi pentru a-ți schimba turnurile, asta trebuie să fie cel mai prost lucru de făcut pentru un joc de apărare a turnului.
nu o să mintă, nu au spus reclame! destul de uimitor, destul de rar. iubesc acest joc.
Căutam jocuri Tower Defense și am dat peste acest joc. Stilul artistic este foarte drăguț și de aceea i-am dat două stele, dar acesta nu a fost un joc bun pentru mine. Am vrut să trec prin niveluri, construind turnuri de fiecare dată, dar este un joc de supraviețuire cu val. De asemenea, nu primiți monede învingând inamici sau niveluri. Primești doar o monedă per inamic. Primești monede mergând AFK. Deci, prin a nu juca jocul.
Cel mai tare joc ever
E fain
Jocul ăsta este atât de cool
Devine plictisitor odată ce vă maximiți monștrii la milioane de puncte de atac, iar inamicii pleacă nevătămați. Mai ales că în acest moment ai ales deja monștri în care să investești, iar toți ceilalți sunt practic inutile. Devine un joc lacom de a nu deschide jocul ore întregi doar pentru a revendica o cantitate mare de monede pe care să încerci să le folosești pentru mai multe puncte undeva, care este încă disponibil.
Funcție slabă de șef, șlefuire nebună, RNG URIAȘ, Practic, dacă vrei să te distrezi într-un turn de apărare, cheltuiește banii pe btd pentru că nu este asta
Fără reclame, reclame cu meme amuzante și sincere, de fapt un joc distractiv. ☺︎
Jocul este un turn de apărare parțial inactiv, parțial activ. Reclamele pot fi extrem de enervante. Primește în mod constant reclame sexuale explicite sau reclame ciudate Ru Paul. Destul de urât. Jocul este ok, reclamele sunt prea invazive.
Rate de extragere substandard, progresie strânsă, deschiderea browserului implicit fără permisiune atunci când „pierdeți” x pe unele reclame, o a patra aniversare în care singurul eveniment pare a fi o vânzare și nicio metodă de a schimba pietrele de invocare cu pietrele de invocare actuale. Această lipsă de inovație de peste patru ani este în cel mai bun caz abisală. I-am dat două săptămâni întregi și îmi plâng timpul pierdut. S-ar putea să revin cu câteva luni de acum înainte, dar pare puțin probabil.
La început a fost distractiv, dar când mi-am dat seama că numărul maxim de monede pe care le puteți obține în timp ce inactiv este de numai 120k, mi-am schimbat părerea despre joc și jocul este prost.
Concept simplu și gameplay foarte bun... Nu pot spune altceva decât că vă recomand să îl jucați măcar o dată.
Anunț absolut autentic și un joc tare.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategia oalt
Ar fi o evaluare mai mare dacă aș putea accelera viteza jocului fără să plătesc, dar jocul este grozav
I-aș da acestui lucru 3 stele, monștrii și modelele lor sunt minunate și din această cauză voiam să-i dau 5 stele, dar iau 2 pentru că este PAY TO WIN!
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategické ztr
전설의 서머너 전략 ges
Meme ta este grozavă! Îmi place 😃👍 Dar știu de ce oamenii au numit acest joc cam plictisitor, nu există un buton de accelerare ca orice alt joc TD, la naiba, chiar și butonul următor val lipsește
Cel mai bun joc dintotdeauna
Siege Castles Stratégie hof
Acum, jocul este promovat FĂRĂ ADĂGURI FALSE, acesta este un motiv pentru a instala un joc de apărare a turnului și are o grafică 2D îngrijită, cu niște personaje drăguțe de jucat cu siguranță. (De asemenea, rețineți pentru dezvoltatori, dacă voodoo dorește să cumpere acest lucru, nici un joc bun nu va fi distrus de ei, de asemenea, continuați treaba bună)
Jocul este grozav, totuși, în ciuda faptului că are 6 mii de pietre prețioase mitice, butonul meu de convocare nu este acolo, dacă este o eroare sau ce, dar... ați putea rezolva această problemă, vă rog? Este numele jocului și nici măcar nu pot să invoc.
Nu este un adevărat joc inactiv. Îți limitează aurul inactiv la 330k, așa că nu este adevărat la ceea ce ar trebui să fie un joc inactiv. Reclamă falsă.
Sincer să fiu, unul dintre cele mai plictisitoare jocuri TD pe care le-am jucat vreodată. E cam rău, nu știu ce să spun, totuși, personajele, le iubesc, dar nu pot trece peste faptul că nu poți plasa turnuri, ci doar pe anumite plăci, iar prima hartă este cea mai blândă și plictisitoare. Totuși, îmi plac șefii și funk-ul din acest joc, îl face captivant! dar acea doză nu acoperă faptul că acest joc nu este suficient de bun în opinia mea. Sper sa fie mai bine, 3 stele deocamdata.
Începutul și mijlocul jocului sunt grozave. Le-as da 5 stele. Nu joc des jocuri de apărare a turnului pentru că de multe ori le lipsește o progresie bună, acesta a avut-o pentru mine... până la sfârșitul jocului. Cantitatea de aur de care este nevoie pentru a maximiza unii dintre monștrii mai buni și lipsa de a putea câștiga acel aur aproape ucide jocul în întregime și vă limitează la ceea ce câștigați „inactiv”. Joc atât de distractiv, recomand să-l joci, dar pentru creatori. Finalul jocului este mult prea complicat.
Îmi place foarte mult, dar vreau să-mi sincronizez progresul prin dispozitive.
Vă rugăm să nu cumpărați nicio achiziție din aplicație, dacă se întâmplă să dezinstalați din greșeală toate achizițiile dvs. nu vor fi salvate ȘI progresul dvs. Chiar m-a înșelat
Joc uimitor, chiar a avut efort depus în el (spre deosebire de majoritatea jocurilor din magazinul de aplicații.) Și nici nu este o plată pentru a câștiga! Câștigi ușor fără să cumperi un singur articol.
Distractiv, dar lent așa cum va face el, cum nu au adăugat un buton de înainte rapidă 🤨
nu are niciun buton de derulare rapidă înainte, am încercat să vă trimit un e-mail din joc, dar nu am răspuns.
Am ieșit aici datorită reclamelor tiktok
Îmi plăcea acest joc, l-am jucat multe săptămâni și chiar câteva luni, acum este plin de bug-uri, primesc un ecran înghețat cu 9999 peste tot când vreau să joc (nici măcar nu mă pot juca) și trebuie să dezinstalez și să reinstalez, șansele de a obține un mitic sunt absurde, am cheltuit până la 10.000 de pietre prețioase și nimic sau doar pentru 1 mitic. De asemenea, aveți nevoie de mai multe niveluri sau de asistență minimă pentru clienți am răspuns.
Progresul, precum și IAP, au fost șterse.
Faptul că nu poți să schimbi caracterele oricând vrei și că trebuie să o începi de la capăt când mori strică jocul. 😡😤
Wow, este uimitor, vreau să spun că jocul este atât de bun, mă ține în acest joc ore întregi
Cred că acest joc este grozav, dar am dat 2 stele pentru că există pietre de invocare pe care trebuie să le obțineți pentru monștri speciali, care este nevoie de o veșnicie pentru a obține, apoi fără gamepass, așa că dacă nu aveți bani pentru a cumpăra gamepass, trebuie să vizionați reclame pentru 10 stons și reclamele sunt de cele mai multe ori nepotrivite, iar butonul cros este atât de mic încât dacă încerci să apeși cruce, te duce întotdeauna să joci magazin, este atât de enervant, așa că spun că acest joc este grozav, dar dacă nu poți Cumpărați gamepas, va fi nasol, așa că jocul a fost șters