Post by tunsidijaga on Mar 7, 2022 13:10:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ استقامت بی نهایت را فریب می دهد ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
من آن را دوست دارم، اما نمی توانم همه 5 ستاره را بدهم، زیرا توپ های شما خیلی سریع تمام می شود! شما مجبور به خرید هستید!$$$
بنابراین، من همیشه این بازی را دوست داشتم، اما صادقانه بگویم که پس از این به روز رسانی، آن را چندان دوست ندارم. برخی از چیزهای مورد علاقه من، مانند این که شما فرصتی برای تماشای ویدیو برای عکس های اضافی دارید (قبل از تمام شدن شما می توانستید 4 عکس اضافی دریافت کنید) و بمب ها/گلوله های آتشین جایزه هنگام راه اندازی مجدد یک سطح. لطفا این ویژگی ها را برگردانید.
بازی بسیار خوبی برای تمرین ذهن شما. روش های استراتژیک، برنامه ریزی بازی، حل مسئله، بازی آرامش بخش استرس.
این یک بازی سرگرم کننده است که باید روی حرکات درست خود تمرکز کنید، اما انجام دهید و از بازی پیشی بگیرید
خیلی کیری
خیلی خوبه ممنونم از سازندش
خوبه بد نیست
این بازی خیلی کند است! آنها تبلیغات خود را درست نکرده اند. هر چند بازی باعث از کار افتادن تبلت می شود. اگر بیمارانی را دارید که یک بازی قطع شده را انجام دهند و 15 دقیقه برای تبلیغ منتظر بمانند و باید هر بازی دیگری را دوباره راه اندازی و شروع کنید، این بازی برای شما مناسب است!
بمب های شما در ستاره آتش شما باید از یک بازی به بازی دیگر منتقل شوند، اگر از آنها استفاده نمی کنید آنها را از دست ندهید و نباید رنگ هایی به ما بدهید که می دانید ما نمی توانیم استفاده کنیم.
عالی است دست تان درد نکند
چندتا گلیچ هست!! در اولین بازی من بعد از اینکه برای 5 حرکت دیگر حرکت کردم (قبلاً هزینه آن را پرداخت کرده بودم) آن را بازی کردم و ناگهان حبابی که زده بودم افتاد. بنابراین تنها گزینه من خرید 10 حرکت دیگر بود. من این کار را انجام دادم.هنوز یخ زده است، بنابراین پیشرفت و پولم را از دست می دهم. می دانم که 1.99 دلار مبلغ ناچیزی به نظر می رسد، اما افراد زیادی را می شناسم که تقریباً نزدیک به 40 دلار خرج می کنند. به 75 دلار. یک ماه با این خریدهای کوچک (از جمله خودم) من خیلی تعجب نمی کنم ... تقریباً همه این بازی ها روزی یک بار منجمد می شوند.
سرد! متاسفم برای ستاره "1" .... متوجه آنها نشدم در پایین کادر نظر :-) دوست دارم بازی را ادامه دهم اما به نوعی مسدود شده ام. بازی شسته و رفته هر چند!
دوست دارم بازی را انجام دهید، اما در حین بازی، مرورگر وب را باز می کند و به یک وب سایت "پاداش" تغییر می دهد. به نظر می رسد راهی برای متوقف کردن این اقدام وجود ندارد.
خیلی اعتیاد آوره من تا ساعت 2 بیدار ماندم و آن را بازی کردم. عالی است را به مطب دکتر می کشد بلوز اتاق انتظار.
من بازی را دوست دارم، اما با یخ زدن آن مشکلات زیادی داشتم و تنها راه برای ادامه راه اندازی مجدد گوشی است.
عاشق این بازی دوست دارم 5 ستاره بدهم اما همچنان ثابت می ماند و به صورت تصادفی عکس می گیرد. به طور کامل کل بازی را خراب می کند، فقط توپ ها را در همه جا شلیک کنید. در نظر گرفتن حذف کامل.
Bubble Shooter Casual games xne
بازی تا سطح 143 خوب بود و بعد از یک هفته تلاش برای شکست دادن آن، منصرف شدم. حباب های کافی برای پخش آن داده نشده است و پس از چندین بار استفاده از حباب های جایزه در روز، دیگر آنها را به شما نمی دهد.
بازی باعث می شود شما ببازید. به شما گزینه ای برای برنده شدن نمی دهد. چندین بار پشت سر هم به شما توپ های رنگی اشتباه می دهد. اول ازش لذت بردم ولی الان دارم حذفش میکنممن می دانم که با پیشرفت شما باید سخت تر شود، اما گاهی اوقات فرصتی ندارید.
خیلی بازی جذاب وشیرینیه
بازی خوب. مانند بازی های اضافی در تعطیلات آخر هفته که تغییر خوبی ایجاد می کند. بازی خوب با جوایز اضافی برای ضربه زدن به رنگ های خاص. جالب تر می کند.
بازی اعتیاد آور متأسفانه، مقدار اضافه شده بسیار ناامید کننده است. اگر اضافه ها کاهش یابد، امتیاز بالاتری به شما می دهد.
پخش این برنامه بسیار سرگرم کننده است که شما تبلیغات بسیار زیادی داشتید و افراد را مجبور می کنید از آیتم ها استفاده کنند تا حداقل یک سطح را به پایان برسانند. حاضرم بازی را حذف کنم خیلی خسته کننده است!!!!!!
سطح 13 در تلاش حباب. من 15 بار در آن سطح خوب بازی کرده ام. چگونه سطحی طراحی می کنید که نمی توانید برنده شوید مگر اینکه از پول واقعی با بمب و چیزهای دیگر استفاده کنید؟ شما از 30 حباب عبور می کنید و 6 ویدیو را تماشا می کنید تا به ازای هر ویدیویی که تماشا می کنید، 3 حباب اضافی دریافت کنید که برابر با 18 حباب رایگان دیگر است و یک رنگ مورد نیاز را دریافت نمی کنید؟
من قبلا این بازی را دوست داشتم، اما بعد از آخرین آپدیت، قفل می شود و بوسترها را از دست می دهد. من گهگاه تقویت کننده می خرم و بیش از یک بار ناپدید شده اند. چه کار بی خودی!
عااب
زیباست
فقط سرگرمی آسان! قاتل زمان عالی، ای کاش می توانستیم بمب ها و بمب های آتشی را که در یک بازی به دست می آوریم برای یک سطح دشوارتر نجات دهیم،
این یکی از اولین بازی هایی است که برای گوشی جدیدم دانلود کردم و عالی کار می کند. من فقط به این دلیل چهار ستاره می دهم که دکمه خروج را پیدا نمی کنم.
غمگین!!! من عاشق این بازی هستم، اما حالا شما سکه های کمتری می دهید و میزان استفاده از سکه ها را از 15 به 19 افزایش می دهید واقعا SUX!! 8/6/19 در 3 هفته گذشته در سطح 2577 گیر کرده ام... جالب نیست دیگر.
Galaxy Hoppers: Crossy Wars Arcade eia
سطوح گیج کننده ... همچنین، یک تبلیغ را برای گرفتن 3 توپ دیگر تماشا کردم و با 3 توپ که با هیچ نیازی مطابقت نداشتند به همان صفحه بازگردانده شد ... بلافاصله حذف نصب ... من تبلیغات را تماشا خواهم کرد، اما انتظار دارم به همان اندازه باشم. پاداش داده شده است
Bubble Shooter Casual games xne
😍
عالی شروع کرد سخت تر می شود احمقانه تر. هیچ توپ رنگی که نیاز دارید در دسترس نیست. ربطی به مهارت نداره فقط شانس قرعه کشی🙄
Bubble Shooter Опуштене ttvw
برخی از طرحهای رنگی پیکربندی غیر منطقی هستند و برای شکست طراحی شدهاند. 3 حباب xtra اغلب 1 کمتر از ضروری است. اگر 1 حباب باقی بماند، پس از استفاده از تابع xtra، نباید یک شکست باشد. در غیر این صورت تمرین چشم بسیار خوب، توقف بازی دشوار، به چالش کشیدن خود، تمرین صبر.
バブルシューター : Bubble Shooter ミニゲーム hjun
سرگرم کننده اما کافی نیست. من برای بازی ها پول خرج نمی کنم بنابراین نمی توانم خیلی پیشرفت کنم. دشواری به سرعت پیشرفت می کند و سطوح غیرقابل رقیب می شوند مگر اینکه بازیکن سرمایه گذاری کند. من در حال پیشرفت هستم، با این حال، من بازی کرده ام و از سطح 150 عبور کرده ام، اما همچنان باید در سطح 117 دوباره راه اندازی کنم! چرا؟
خوبیش
من عاشق گوگل هستم و احساس امنیت می کنم چون می دانم می توانم .... نه تنها به تقریباً همه چیز پاسخ می دهم. همچنین، اعتماد، صداقت، آموزش و احساس خوب بودن. علاوه بر این، GOOGLE ASSISTANT یک بنیاد ثابت برای تکیه بر آن ارائه می دهد. به خصوص، ناشناخته! با تشکر از شما گوگل! ;-)bj
من از بازی بسیار لذت می برم. من بالای سطح 1500 هستم مشکلاتی داشتم اما وقتی کشم را پاک کردم همه چیز پاک شد. بازی عالی برای مدیریت زمان بیکار. من آن را توصیه می کنم.
واقعا خنده دار! این قاتل زمان خوبی است و قانوناً چالش برانگیز است. ای کاش رنگ سبز یا زرد متفاوت بود، زیرا حتی با گزینه کور رنگی، زمانی که توپ ها پوشانده می شوند یا یک توپ دو رنگ است، کمکی نمی کند. شاید یکی را به دوست داشتن ... نارنجی تغییر دهید
خیلی عالیه مراحلش هم راحت و اسونه
بازی خیلی خوبی بود
عاشق این بازی ولی بعضی وقتا خراب میشه و برنده میشی ولی یخ میزنه و باید از نو شروع کنی هرچند نادره
عالی عالی
حالا یادم می آید که چرا این gsme را روی گوشی قدیمی ام حذف نصب کردم. اگرچه بازی کردن بسیار سرگرم کننده است، اما اغلب اوقات، گزینه های رنگی از حباب تیراندازی، باید 3، 4، t شات بزند تا امیدواریم رنگ مفیدی دیده شود. من قصد دارم دوباره حذف نصب کنم. من مانند بسیاری دیگر از ایجاد ضرر هدفمند متنفرم، فقط تبلیغات یا برنامههای تبلیغاتی را که ظاهر میشوند تقویت کنید... و گاهی اوقات مجبور میشوید دو بار "x" را بزنید تا تیزر بسته شود. آدیوس
من الان 3 هفته است که سطح 51 را بازی می کنم و حباب های کافی به شما نمی دهد یا حباب های اشتباهی به شما می دهد، سپس می خواهد برای حباب های بیشتر پول بپردازید. من هرگز برای بازی ای که شما را وادار به شکست دادن آن می کند پولی پرداخت نمی کنم. هیچ نکته ای ندارد.
تبلیغات بیش از حد مزاحم حذف نصب. تا زمانی که تبلیغات شروع به نمایش نکردند از سطح یک عبور نکردید. این در بازی تداخل دارد. در حال حذف نصب این برنامه/بازی را توصیه نکنید. اگر قرار است تبلیغاتی نمایش داده شود، باید در ابتدا یا انتهای بازی باشد. نه در وسط علاوه بر این، بازی های تیرانداز حباب بسیار بهتری در Google Play وجود دارد، با تبلیغات کمتر یا اصلاً هیچ.
バブルシューター : Bubble Shooter ミニゲーム hjun